жк. Обеля 1, бл.119, вх. В, до Метростанция Обеля
София,
България
23.3216697
42.6978388
UserLikes
Име: АС ВАВИЛОН
Адрес: София, жк. Обеля 1, бл.119, вх. В, до Метростанция Обеля
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://autokurs-vavilon.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Автошколи
Дейност:

Шофьорски курсове

Ключови думи: шофьорски курсове, финансово застрахователен консултант, обучение, курсове, общозастраховане

Категории

За управление на мотоциклет с конструктивна максимална скорост над 45 км/ч и мощност над 50 куб. см.

Изисквания:
навършени 18 години;
диплома за завършено образование /поне основно/

Необходими документи:
Ако сте правоспособен водач на МПС:
копие на свидетелство за управление на МПС от кат В;
копие на диплома за завършено образование;
задължителна застраховка Злополука, която да покрива курса на обучение;
2 бр. снимки.
Ако нямате кат. В не е нужно да предоставяте копие на свидетелството за управление.

Обучение:
Обучението е теоретично и практическо.

На теоретично обучение от 4 часа подлежат кандидатите, които имат кат. В и те не полагат теоретичен изпит пред ИААА.

Кандидатите, които нямат кат. В преминават теоретично обучение с продължителност 40 учебни часа и подлежат на вътрешен и външен изпит листовки.

Практическото обучение е с продължителност 20 учебни часа и преминава на полигон и в градски условия. Провежда се на мотоциклет МЗ 150.

Изпити:

Кандидатите, които имат кат. “В” подлежат само на вътрешен практически изпит, който ги допуска до външен изпит пред ИААА. Външният изпит протича в две части – полигон и управление в градски условия.

Кандидатите, които нямат кат. В подлежат на вътрешен и външен изпит листовки. Изпитните въпроси са 60 – 2 листовки по 30 въпроса. Времето за решаване е 40 минути с право на 5 грешни отговора. След това кандидатите се допускат до практически изпит.
Автошколата обучава кандидати по чл. 157 за всички категории.

Изисквания към кандидатите:
ДА СА ИЗТЪРПЯЛИ 6 МЕСЕЧНОТО НАКАЗАНИЕ!

Необходими документи:
удостоверение за психологическа годност;
документи от КАТ за отнетите точки и наложени наказания;
копие на диплома за завършено образование;
2 бр. снимки

Обучение:
Обучението е само теоретично.

Изпити:
Кандидатът подлежи на вътрешен теоретичен изпит върху листовките от съответната категория, който го допуска до външен изпит пред ИААА.

След успешното полагане на листовките, кандидатът се явява вътрешен практически изпит, който го допуска до външен изпит пред ИААА.
За управление на лек или товарен автомобил с допустима максимална маса до 3.5 т. и ремарке, което в натоварено състояние да е по – тежко от 750 кг. и да е по – тежко от празния автомобил, който го тегли.

Изисквания:
свидетелство за управление на МПС за кат. “В”

Обучение:
Обучението е само практическо с продължителност 12 учебни часа на полигон, в населено и извън населено място. Провежда се на един от леките автомобили на школата, теглещ двуосно ремарке Брендъръп 86.

Изпит:
В края на практическото обучение кандидатът полага вътрешен изпит, който го допуска до външния пред ИААА. Външният изпит протича в две части: полигон и градско управление.
За управление на дву- или триколесни мотопеди с конструктивна максимална скорост до 45 км/ч или до 50 куб. см.

Изисквания:
Навършени 15 г. и 11 месеца;

Необходими документи:
копие на лична карта;
копие на диплома за завършено основно образование;
1 снимка.

Обучение:
Обучението за кат. М е с продължителност 40 теоретични часа по модула Безопасност на движението по пътищата.

Занятията се провеждат в мултимедиен кабинет от квалифициран преподавател – теоретик. В процеса на обучение Ви предоставяме Правилник, Закон за движението по пътищата, Ръководство и възможност да решавате листовки on – line или на ръка.

Изпити:
В края на теоретичното обучение подлежите на вътрешен изпит. Успешното му полагане / 5 грешки от 50 въпроса / Ви допуска до външен изпит пред ИААА. Външният изпит се счита за успешен след допуснати най – много 5 грешки от 50 въпроса. Времето за решаване на листовките както при вътрешния, така и при външния изпит, е 40 минути.

Категория М е Вашият тест за нас – уверете се, че си вършим работата професионално и заповядайте отново за категория В, където ще се възползвате от бонуса Лоялен курсист! Очакваме Ви!
За управление на леки и товарни автомобили с максимална допустима маса до 3, 5 т.; превоз на пътници до 8 без мястото на водача и теглене на ремарке, което да отговаря на следните условия: да не е по – тежко от 750 кг. в натоварено състояние и да не е по – тежко от масата без товар на лекия автомобил, който го тегли.

Изисквания:
навършени 17 г. и 9 месеца;
завършено най–малко основно образование;

Необходими документи:
копие на лична карта;
копие на диплома за завършено образование, заверена лично от кандидата;
2 бр. снимки.

Обучение:
Обучението е теоретично и практическо. То може да се провежда групово или индивидуално, в зависимост от натовареността и свободното време на курсиста.

Теоретичното обучение е с продължителност 40 учебни часа:
4 часа модул Общо устройство на МПС и
36 часа модул Безопасност на движението по пътищата.

След като се преминат 18 часа теория, курсистът може да започне с практическото обучение. През тези 18 часа курсистът няма право да отсъства.

Теоретичното обучение се провежда в мултимедиен кабинет, снабден с всички необходими материали. Курсистите могат да ползват Правилник, Закон за движение по пътищата, Ръководство, листовки. Целта на преподавателя – теоретик е да познавате много добре правилата и да вземете теоретичния изпит на първото си явяване.

Практическото обучение /кормуването/ е с продължителност 31 учебни часа. Провежда се от инструктори с дългогодишен опит, снабдени с търпение, добро отношение и желание да Ви научат. Автомобилите, с които разполагаме са Мерцедес 200 CDI, Фолксваген Бора, Фолксваген Голф 3.

Автошколата разполага с преподавател, който обучава курсисти на английски език!

Изпити:
В края на теоретичното обучение полагате вътрешен изпит, който е условие за допускането Ви на външен изпит пред ИААА. И на двата изпита се решават две листовки по 30 въпроса, като имате право на общо 5 грешки. В края на практическото обучение се полага вътрешен практически изпит – пред преподавател от автошколата, след което Ви допускаме до изпит пред ИААА.

Важно: До практически изпит се допуска курсист, който успешно е положил теоретичния пред ИААА.
За управление на товарен автомобил с допустима максимална маса до 3.5 т; за превоз на не повече от 8 човека без мястото на водача и с възможност за теглене на ремарке с маса с товар не повече от 750 кг.

Изисквания:
Свидетелство за управление на МПС за кат. В или успешно положен практически изпит за кат. В

Необходими документи при започването на курса:
копие на свидетелство за управление на МПС за кат. В;
копие на диплома за завършено образование /поне основно/;
2 бр. снимки
удостоверение за психологическа годност /психо/, което ще ни бъде нужно едва когато подаваме документите Ви за теоретичен изпит пред ИААА.

Обучение:
теоретично обучение – 14 учебни часа по модулите: Общо устройство на МПС и Превоз на товари. Провежда се в кабинета на автошколата, където в помощ на курсиста са квалифициран преподавател, мултимедия, примерни листовки и други онагледяващи средства.
практическо обучение – 20 учебни часа кормуване в градски условия на товарен автомобил Скания R 230.

Изпити:
Теоретичното обучение приключва с вътрешен изпит и успешното му полагане Ви допуска до външен изпит пред ИААА. Решават се 2 листовки по 15 въпроса за 30 минути, като имате право на общо 3 грешки. Практическото обучение завършва с вътрешен практически изпит, който Ви допуска до външен пред ИААА. Условие да се явите на външния изпит е да сте взели успешно листовките.
За управление на товарни автомобили над 3. 5 т. допустима максимална маса, с прикачено ремарке, полуремарке или единично едноосно ремарке.

Изисквания:
навършени 21 години;
1 година стаж в категория С /т.е. една година от получаването на свидетелството за управление на МПС от кат. С/;
Завършено поне основно образование

Необходими документи:
копие на свидетелството за управление на МПС за кат. С;
копие на диплома за завършено образование;
служебна бележка от КАТ за придобити категории и извършените нарушения;
2 бр. снимки

Обучение:
Теоретично обучение: 4 учебни часа по модул Ремаркета и системи за прикачване. Провежда се в кабинета на школата от квалифициран преподавател.
Практическо обучение: 16 учебни часа на полигон, в населено и извън населено място.
Обучението се извършва на товарен автомобил Скания R 230, произведен 2005 г. и ремарке СВАН, произведено 2004 г.

Изпити:
В края на теоретичното обучение се полага вътрешен изпит, който допуска кандидата до външен изпит пред ИААА. На външния изпит се решава 1 листовка, съдържаща 15 въпроса за 20 минути, с право на 2 грешни отговора. Успешното му полагане е условие за допускането на кандидата до практически изпит.

В края на практическото обучение се полага вътрешен практически изпит, който допуска кандидата до външен изпит пред ИААА.

Външният изпит преминава в 2 части. Първата част представлява управление на състава на полигон. Успешното полагане на първата част допуска кандидата до втората част – управление на състава в населено или извън населено място.





 
Открийте ни в Google+